2009-06-22

En riktig karl tar sin idols autograf på sin rumpa

Robinson dag 1:


Skog. Massor av skog. Någonstans där i all det skog hittade Otso en väg som ledde oss till hans föräldrars fina stuga. Nu var vi där. Tur att det finns täckning i alla fall.


Efter att sovplatser och kylen hade styrts upp och resten av deltagarna hade anlänt började midsommaren ordentligt. Bastun och grillen gick varma, sjön var kall och stämningen på topp. Folk sjöng, dansade, spelade spel och firade den fina finska sommaren i regnet. Vissa blev lite nostalgiska och klädde av sig och sprang en liten naken löpning som det ska göras på midsommar. Bra bajs med andra ord.


Robinson dag 2:


Svett. Massor av svett. Efter en riktig het natt (några av oss hade lyckan att sova ovanför bastun och bredvid skorstenen) vaknade man pigg och glad till en ny regnig dag. Efter en liten städningsaktivitet sa några av deltagarna att de skulle åka och se på bävrar (!!). För säkerhetens skull packade de alla sina grejer i sin bil innan de begav sig på sin utflykt och kanske inte helt otippad ringde de efter en stund att de inte kunde hitta några bävrar och att de åkte hem i stället. Ingen mindes att vi skulle ha haft någon utröstning kvällen innan, men tydligen var naken hud för mycket för vissa och de var tvungna att dra (och dessutom skylla på bävrar som var helt oskyldiga).


Dag 2 blev kväll 2 och även om 3 deltagare hade gett upp, fortsatt vi andra vår midsommar äventyr i glad stämning. Bastun och grillen gick varma igen, och ett visst kortspel som en viss deltagare hade lärt sig på Gotland höll oss varma när solen inte ville leka med oss. Bra bajs med andra ord.


Robinson dag 3:


Sista dagen på lägret. Grejerna packades, stugan städades, toan tömdes och sedan började resan mot civilisationen igen. Internet, el, dusch; here we come! På eftermiddag anlände man hem trött men välmående; det var lite otippad att två dagars fest inte gav mig någon illamående, huvudvärk eller sjukhusbesök, bara lite sömnbrist. Systern klagade dock på att hon kände sig bakis fast hon bara varit hemma och tagit det lugnt hela midsommaren. Jag tyckte att vi hade löst arbetsfördelningen bra: jag festar, syrran är bakis. Bra bajs med andra ord.



Här har vi precis anlänt och håller på undersöka området.

Jag och min bästa kompis denna midsommar. Jag tror på riktigt alla Finlands myggor hade bestämt sig att fira midsommar med oss.

Flera kända artister (T.ex. Kate Perry, Egotrippi, Fintelligens mm.) hade valt att spela på vår midsommarfestival. Efteråt fick alla som ville en autograf på sin rumpa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar