2009-10-30

när kärleken inte går som den borde..

Ikväll skulle vi snacka om halloween på radio. Äh, orca mallorca (som Janneke skulle säga) tänkte vi och bestämde oss att ändra temat till kärlek i stället. Det blir ju bra, tyckte vi. Det kan vi snacka hur mycket som helst om och det är ju ett trevligt samtalsämne såhär på en fredagkväll.

Och allt flöt på så bra tills det var dags att spela Jay Zs låt Empire state of mind. Jay Z och Alicia Keys hade knappt kommit igång när låten helt plötsligt stängdes av. Emelie viftade som en galning från den andra studion och snabbt insåg jag och Janneke att vi skulle ta över showen. Så vi börjar snacka om att det var lite tekniska problem men att snart borde vi få igång låten. 20 minuter senare avslutade vi vårt snack med att säga tack och hejdå för ikväll.

Musiken kom alltså aldrig igång igen. Eller visst, i slutet lyckades jag få både musiken och nyheter igång samtidigt, men tills det hade vi fått snacka non-stop 20minuter. Och det var faktiskt askul! Roligt att helt plötsligt vara tvungen att bara köra på, utan några som helst pauser. Dom som lyssnade på oss fick veta rätt så mycket om mitt och Askers förhållande, att jag till exempel köpt blommor en gång till honom denna höst och att Emelie inte saknar förhållanden alls. Dessutom snackade vi om förbjuden kärlek och om lesbisk och homosexuell kärlek. Janneke berättade också om sin vild kompis som skulle komma och besöka henne. Hmm.. många saker blev avslöjade där tack vare Jay Zs rampfeber.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar