2010-09-05

då så

Så var innebandyhelgen över. Vi åkte ut mot väldigt duktiga Telge i kvartsfinalen kl 8 imorse. Det var tråkigt, men Telge var faktiskt mycket bättre. Så tråkigt, men inte helt orättvist.

Utanför plan har det varit väldig rolig helg. Det är alltid kul att hänga med laget, garva tillsammans, komma på nya trötta skämt och vara trött och dum och ha kul. På planet har det varit lite tråkigare, eller jag njöt av varenda stund på plan men tyvärr blev det inte jättejätte många stunder. Hade gärna, precis som alla, spelat ännu mer. Spelade i tredje kedjan och fick inte jätte mycket speltid men det hjälper inte sucka över det nu, gäller bara ta nya tag och köra på ännu hårdare. Det är ju träning imorgon igen.

Nu ska jag laga pizza och sen blir det söndagsmys. Imorgon är det skola igen, snark... är inte jättepepp faktiskt, helgen har ju gått så fort och jag missade en hel dag i fredags... men jag är ju så smart så det löser sig. Så orka mallorca stressa om det. Bättre att njuta av pizzan i stället och tänka på något annat än innebandy eller skola. MMMM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar