2010-09-19

valvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalvalval

Det är valdag idag om någon nu missat det. Vet dock inte hur man skulle kunna ha missat det, det har ju inte handlat om något annat än val de senaste dagarna (nästan tom veckorna) i tv, radio, tidningar och på webben. Men vem vet, det kanske finns någon som inte tittat på TV, inte lyssnat på radio, inte läst tidningar och blundat varje gång han/hon tagit ett steg på gatorna och därmed missat alla skyltar. Och inte ska den här personen lyssnat på spotify heller. Så näääh, tror inte det finns någon i Sverige som missat att det är valdag.

Men hursomhelst, idag ska jag besöka en vallokal och filma lite för morgondagens valsändning som vi gör i skolan. Annars blir det nog en chill söndag, kanske lite fiske och kanske lite valvaka. Rösta ska jag inte eftersom det har jag redan gjort. Hihii! för första gången i ett utländskt val! Jag får ju inte rösta i riksdagsvalet men kommunalvalet och det är ändå någonting. Man ska göra det man kan!

Idag skiner solen så det är trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar