2010-10-25

lycka!!

Äntligen, ÄNTLIGEN, efter flera veckors separation. Nu fungerar min svenska mobilabonnemang igen!!
Det har varit hemskt att vara utan telefon så lång tid. Ingen kontakt med omvärlden och alla tror att jag är ett dryg svin som inte svarar på telefon och sms. Men nu är det slut på det! Nu ska jag messa, ringa och surfa sönder mig, allt med min kära telefon. Oh som jag har längtat.

Var igår kväll och såg The Social Network med Janneke. SF sabbade början på filmen men efter att reklamer hade slutat gå samtidigt som filmen och lamporna hade släckts blev det lite(mycket) bättre. Lättare att koncentrera sig på själva filmen när man inte behöver samtidigt se på Kalmar Läns Trafiks reklam. Filmen var faktiskt väldig bra tyckte jag. Intressant, fascinerande och roligt också. Så fyra av fem toasters till The Social Network, kanonkul.

Snart är det dags för mig att gå och fixa passbilder. Tydligen behövs sådana när man ska söka till en skola i Holland. Hmmm undrar varför? Efter det ska jag just fixa med min ansökan och sen blir det en (tror jag, och är jag rädd för)lång dag i skolan med InDesign. Men oavsett om det blir lång dag eller inte så spelar det inte så stor roll eftersom nu kan jag informera alla i hela världen, eller åtminstone i min telefonbok, om hur jag går i skolan. Fantastisk möjlighet, tack för den!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar